Ιωάννα Πορτόλου - Ομάδα Χορού Griffón

KaosΗ ομάδα χορού Griffón της Ιωάννας Πορτόλου παρουσιάζει στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου τη νέα της παραγωγή Kaos, ένα έργο που εξερευνά τα όρια της ανθρώπινης ανάγκης για αρμονία. Μια χορογραφική δουλειά που ακροβατεί ανάμεσα στην σύνθεση και την αποσύνθεση, αποκαλύπτοντας την ιδιότυπη, κρυμμένη ομορφιά των πραγμάτων.
Η παράσταση αποτυπώνει την αδιάκοπη προσπάθεια του ανθρώπου να δημιουργήσει μία έννομη τάξη ορίων, αρμονίας και συλλογικοτήτων μέσα από την πάλη με το χάος. Βιβλικές εικόνες ζωντανεύουν επί σκηνής, φέρνοντας μαζί τους πρωτόπλαστους που περιπλανώνται στη γη μιας σύγχρονης Βαβέλ. Αντικείμενα καθημερινής χρήσης μεταμορφώνονται και αποκτούν άλλη διάσταση. Τα σώματα προσπαθούν να αποβάλλουν κάθε αίσθηση μέτρου, μουσικότητας και ρυθμού, ενώ παράλληλα πασχίζουν για μια άλλη αρμονία μέσα από το χάος. Ετερόκλητα μουσικά είδη, από ηλεκτροακουστικούς ήχους μέχρι παραδοσιακά ακούσματα, εναρμονίζονται με ευρηματικό τρόπο.
Όπως κάθε χορογραφική δουλειά της Ιωάννας Πορτόλου και της ομάδας χορού Griffón, έτσι και το Kaos επιτρέπει στον θεατή να γίνει μέρος του έργου, προσφέροντας μια άκρως βιωματική εμπειρία.

Διάρκεια 55 λεπτά

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

  • 12/07 έως 13/07/2019 στις 21:30

MEDIA KIT / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προβολή Press Kit


όλες οι εκδηλώσεις

Χορός