Η συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) δεν είναι καινούργια. Ολοκαίνουργια είναι, όμως, η φορεσιά ενός από τους συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ, με τα σχέδια και τα καλοκαιρινά χρώματα της φετινής εικαστικής ταυτότητας του Φεστιβάλ, που συνυπογράφουν ο σπουδαίος εικαστικός Γιάννης Βαρελάς με το διακεκριμένο δημιουργικό γραφείο G Design. Πρόκειται για ένα «φεστιβαλικό» τραμ, ανάμεσα στα επίσης ευφάνταστα πορτοκαλί οχήματα που έθεσε σε λειτουργία τις αρχές του χρόνου η ΣΤΑ.ΣΥ και ομορφαίνουν εξίσου τις γειτονιές της Αθήνας.

Φεστιβάλ και ΣΤΑ.ΣΥ, λοιπόν, συμπράττουν δημιουργικά. Δίνουν χρώμα στην πόλη και θυμίζουν σε κάθε επιβάτη και περαστικό ότι για άλλο ένα καλοκαίρι ο πολιτισμός γιορτάζει. Το δε Φεστιβάλ είναι και πάλι εδώ με ένα πλήρες πρόγραμμα συναυλιών, χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και με συζητήσεις, χαλαρές βραδιές και πάρτι: από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μέχρι τη Μικρή Επίδαυρο και από το μαγευτικό Ηρώδειο μέχρι τις ιντάστριαλ εγκαταστάσεις της Πειραιώς 260.

Απολαύστε την μετακίνηση στην πόλη με τις Σταθερές Συγκοινωνίες και μελετήστε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τις επόμενες εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις.

Ένα καλοκαίρι στην πόλη, γεμάτο χρώμα και τέχνη!