Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τέλος Υπηρεσίας (Service Fee) αγοράς εισιτηρίων

Η αγορά των εισιτηρίων των παραστάσεων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου από τα εκδοτήρια της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε» δεν επιβαρύνεται με οποιοδήποτε κόστος υπηρεσίας.

Ο αγοραστής επιβαρύνεται με την καταβολή τέλους υπηρεσίας (service fee), στην περίπτωση που προμηθεύεται εισιτήρια μέσω διαδικτύου (οnline) ή και τηλεφωνικά.

Για τυχόν ερωτήματα αναφορικά με τα εισιτήρια, μπορείτε να απευθύνεστε στο tickets@aefestival.gr. Οι κάτοχοι κάρτας Festival Friend μπορούν να απευθύνονται στο festivalfriends@aefestival.gr. Οι νικητές από την προωθητική ενέργεια της MASTERCARD μπορούν να απευθύνονται στο mastercardwinners@aefestival.gr.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ

Πλατεία Συντάγματος (info point Δήμου Αθηναίων)

Δε-Πα 10:00-16:00

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Δε-Πα 10:00-18:00

τις ημέρες των παραστάσεων 10:00-21:30

(από τις 20:00 μόνο για την παράσταση της ημέρας)

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Δε-Πε 11:00-19:00 και Πα-Σα 11:00-21:30 (από τις 20:00 μόνο για την παράσταση της ημέρας)

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


Δε-Πα 10:00-18:00 +30 2118008181

ΑΜΕΑ: Δε-Πα 10:00-17:00 +30 210 3221 897

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΩΝ

Για την Αθήνα

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


aefestival.gr 

ΑΜΕΑ: tameia@aefestival.gr  

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΩΝ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (όπου είναι διαθέσιμα και μέχρις εξαντλήσεως αυτών)


Κατηγορίες: ΑΜΕΑ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ, 65+, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Διάθεση και online, με υποχρεωτική επίδειξη δικαιολογητικών κατά την είσοδο

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας, παρακαλούμε να προσέλθετε 60′ πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η αγορά αυτού του εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.

Τα άνω διαζώματα είναι πλέον αριθμημένα και η θέση που επιλέγεται είναι και η οριστική.

Δεν επιτρέπονται:

 • Η είσοδος στους χώρους μετά την έναρξη της παράστασης.
 • Η επιστροφή των εισιτηρίων
 • Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών σε όλους τους χώρους διεξαγωγής παραστάσεων
 • Η φωτογράφιση, μαγνητοφώνηση και μαγνητοσκόπηση
 • Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών σε όλους τους χώρους
 • Το φιλοδώρημα
 • Τα υποδήματα που προκαλούν φθορές στους ιστορικούς χώρους διεξαγωγής παραστάσεων (απαγορεύονται τα τακούνια σε Ηρώδειο, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου)

Για την είσοδό σας στους χώρους είναι απαραίτητη:

 • η επίδειξη των εισιτηρίων σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων
 • η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και των απαραίτητων νόμιμα θεωρημένων δικαιολογητικών που πιστοποιούν την ιδιότητά σας, εάν έχετε επιλέξει εισιτήρια ειδικής εκπτωτικής/μειωμένης τιμής
 • Η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων

Για την ομαλή, ασφαλή και ταχεία είσοδο στους χώρους των εκδηλώσεων συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού.

Δεν προβλέπεται διάλειμμα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για λόγους ασφαλείας.

Δεν επιτρέπεται η ακύρωση εισιτηρίου σε καμία εκδήλωση.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας, κακών καιρικών συνθηκών κλπ., η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται εντός χρόνου και από τα σημεία που θα ανακοινώνει με σχετική ειδοποίηση του κοινού η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα επιστρέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου και όχι οι επιπλέον χρεώσεις ανά εισιτήριο καθώς αυτές αποτελούν αμοιβή παροχής υπηρεσιών οι οποίες έχουν παρασχεθεί για τη διάθεση εισιτηρίων μέσω της VIVA.

Σε κάθε περίπτωση, δεν προβλέπεται επιστροφή του αντίτιμου που έχει καταβληθεί για την αγορά του εισιτηρίου σε περίπτωση διακοπής μετά το ήμισυ της παράστασης εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων των εκδηλώσεων της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. είναι αποκλειστικά τα εκδοτήριά της, το τηλεφωνικό της κέντρο, η επίσημη ιστοσελίδα της VIVA, της Public και το δίκτυο μεταπωλητών. Ως εκ τούτου, η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. και ο επίσημος Πάροχος VIVA, ουδεμία ευθύνη φέρουν για εισιτήρια τα οποία διατίθενται εκτός των προαναφερθέντων καναλιών και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους. Για αγορές εισιτηρίων μέσω μεταπωλητών εκτός του επίσημου δικτύου, την απόλυτη ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο αγοραστής.

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΟΤΗΡΙΩΝ

Ωράριο λειτουργίας εκδοτηρίων του ΕΦ:

 • Κεντρικά εκδοτήρια Πλατεία Συντάγματος (info point Δήμου Αθηναίων): Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00
 • Ταμείο Ηρωδείου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 & τις ημέρες των παραστάσεων 10:00 – 21:30 (από τις 20:00 μόνο για την παράσταση της ημέρας).
 • Ταμείο Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου: Δευτέρα έως Πέμπτη 11:00-19:00 & Παρασκευή-Σάββατο 11:00-21:30 (από τις 20:00 μόνο για την παράσταση της ημέρας). Έναρξη λειτουργίας 19.06.2023

Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται online (όπου είναι διαθέσιμα και σε περιορισμένο αριθμό) και στα εκδοτήρια του ΕΦ μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου αριθμού, με την επίδειξη των απαιτούμενων δικαιολογητικών ανά κατηγορία έκπτωσης (65+: αντίγραφο ταυτότητας, φοιτητές: φωτογραφία ακαδημαϊκής ταυτότητας, άνεργοι: επικαιροποιημένη βεβαίωση ανεργίας, καλλιτεχνικά σωματεία: αντίγραφο επικαιροποιημένης επαγγελματικής ταυτότητας, καλλιτεχνικές σχολές: αντίγραφο εκπαιδευτικής ταυτότητας), καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας. Η διαθεσιμότητα των εκπτωτικών εισιτηρίων είναι περιορισμένη και διατίθεται με σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των εκπτωτικών εισιτηρίων. Το ΕΦ λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας και προστασίας των δεδομένων και τηρεί όλες τις αρχές σύννομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, την ελληνική νομοθεσία, τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Κατά την έκδοση εισιτηρίων οι θεατές απαιτείται να αποδεχτούν τους όρους της σχετικής φόρμας συγκατάθεσης.