Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τέλος Υπηρεσίας (Service Fee) αγοράς εισιτηρίων

Η αγορά των εισιτηρίων των παραστάσεων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου από τα εκδοτήρια της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε» (κεντρικά εκδοτήρια, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, Μικρό θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου) δεν επιβαρύνεται με οποιοδήποτε κόστος υπηρεσίας.

Ο αγοραστής επιβαρύνεται με την καταβολή τέλους υπηρεσίας (service fee), στην περίπτωση που προμηθεύεται εισιτήρια μέσω διαδικτύου (οnline) ή και τηλεφωνικά.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

Οι σελίδες: www.aefestival.gr και www.more.com είναι τα μοναδικά επίσημα κανάλια πώλησης εισιτηρίων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Εισιτήρια που αγοράζονται από μη εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές ή πλατφόρμες δε θα θεωρούνται έγκυρα.

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων των εκδηλώσεων της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. είναι αποκλειστικά τα εκδοτήριά της, το τηλεφωνικό της κέντρο, η επίσημη ιστοσελίδα της MORE και τα συνεργαζόμενα αυτής φυσικά δίκτυα. Ως εκ τούτου, η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. και ο επίσημος Πάροχος MORE, ουδεμία ευθύνη φέρουν για εισιτήρια τα οποία διατίθενται εκτός των προαναφερθέντων καναλιών και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους. Για αγορές εισιτηρίων μέσω μεταπωλητών εκτός του επίσημου δικτύου, την απόλυτη ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο αγοραστής.

Για τυχόν ερωτήματα αναφορικά με τα εισιτήρια, μπορείτε να απευθύνεστε στο tickets@aefestival.gr. Οι κάτοχοι κάρτας Festival Friend μπορούν να απευθύνονται στο festivalfriends@aefestival.gr. Οι νικητές από την προωθητική ενέργεια της MASTERCARD μπορούν να απευθύνονται στο mastercardwinners@aefestival.gr.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ

Πλατεία Συντάγματος (This is Athens info point Δήμου Αθηναίων)

Δε-Πα 10:00-18:00

 

 

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Η έναρξη της λειτουργίας των εκδοτηρίων αναμένεται σύντομα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΛΛΑΣ (ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΕ)

Δευτέρα 10:30-14:30

Τρίτη 10:30 – 14:30

Πέμπτη 12:00-20:00

Παρασκευή  10:30-14:30

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΛΛΑΣ (ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΙΑ του SIMON STONE)

Δευτέρα – κλειστό

Τρίτη 10:30-16:00

Τετάρτη 10:30-16:00

Πέμπτη 10:30-16:00

Παρασκευή 10:30-16:00

Σάββατο 10:30-16:00

Κυριακή 10:30-16:00

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260

Δευτέρα-Παρασκευή: 11:00-17:00

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


Δε-Πα 10:00-18:00 +30 2118008181

ΑΜΕΑ: Δε-Πα 10:00-17:00 +30 2104834913

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΩΝ

Για την Αθήνα

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


aefestival.gr 

ΑΜΕΑ: tameia@aefestival.gr  

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΩΝ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (όπου είναι διαθέσιμα και μέχρις εξαντλήσεως αυτών)


Κατηγορίες: ΑΜΕΑ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ, 65+, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΟ (6 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ)

Διάθεση και online, με υποχρεωτική επίδειξη δικαιολογητικών κατά την είσοδο

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας, παρακαλούμε να προσέλθετε 60′ πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η αγορά αυτού του εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.

♦ Η αγορά αυτού του εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο
♦ Όλα τα διαζώματα είναι αριθμημένα και η θέση που επιλέγεται είναι και η οριστική
 ♦ Δεν επιτρέπονται:
    • Η ακύρωση εισιτηρίων μετά την αγορά
    • Οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση)
    • Η είσοδος σε κανένα χώρο μετά την έναρξη της παράστασης
    • Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών σε όλους τους χώρους
    • Τα υποδήματα που προκαλούν φθορές στους ιστορικούς χώρους διεξαγωγής παραστάσεων (απαγορεύονται τα τακούνια σε Ηρώδειο, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου)
    • Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών σε όλους τους χώρους διεξαγωγής παραστάσεων
    • Η φωτογράφιση, μαγνητοφώνηση και μαγνητοσκόπηση
    • Το φιλοδώρημα
 ♦ Για την είσοδό σας στους χώρους είναι απαραίτητη:
   • Η επίδειξη των εισιτηρίων σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων
   • Η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και των απαραίτητων νόμιμα θεωρημένων δικαιολογητικών που πιστοποιούν την ιδιότητά σας, εάν έχετε επιλέξει εισιτήρια ειδικής εκπτωτικής/μειωμένης τιμής
   • Η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων
♦ Για την ομαλή, ασφαλή και ταχεία είσοδο στους χώρους των εκδηλώσεων συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού.
♦ Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας, κακών καιρικών συνθηκών κλπ., η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.
♦ Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται εντός χρόνου και από τα σημεία που θα ανακοινώνει με σχετική ειδοποίηση του κοινού η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.

Δεν επιτρέπεται η ακύρωση εισιτηρίου σε καμία εκδήλωση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα επιστρέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου και όχι οι επιπλέον χρεώσεις ανά εισιτήριο καθώς αυτές αποτελούν αμοιβή παροχής υπηρεσιών οι οποίες έχουν παρασχεθεί για τη διάθεση εισιτηρίων μέσω της  MORE.

Σε κάθε περίπτωση, δεν προβλέπεται επιστροφή του αντίτιμου που έχει καταβληθεί για την αγορά του εισιτηρίου σε περίπτωση διακοπής μετά το ήμισυ της παράστασης εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων των εκδηλώσεων της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. είναι αποκλειστικά τα εκδοτήριά της, το τηλεφωνικό της κέντρο, η επίσημη ιστοσελίδα της MORE, της Public και το δίκτυο μεταπωλητών. Ως εκ τούτου, η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. και ο επίσημος Πάροχος MORE, ουδεμία ευθύνη φέρουν για εισιτήρια τα οποία διατίθενται εκτός των προαναφερθέντων καναλιών και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους. Για αγορές εισιτηρίων μέσω μεταπωλητών εκτός του επίσημου δικτύου, την απόλυτη ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο αγοραστής.

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΟΤΗΡΙΩΝ

Ωράριο λειτουργίας εκδοτηρίων του ΕΦ:

  • Κεντρικά εκδοτήρια Πλατεία Συντάγματος (This is Athens info point Δήμου Αθηναίων): Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00
  • Ταμείο Ηρωδείου: Η έναρξη της λειτουργίας των εκδοτηρίων αναμένεται σύντομα
  • Ταμείο Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου: Η έναρξη της λειτουργίας των εκδοτηρίων αναμένεται σύντομα

Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται online (όπου είναι διαθέσιμα και σε περιορισμένο αριθμό) και στα εκδοτήρια του ΕΦ μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου αριθμού, με την επίδειξη των απαιτούμενων δικαιολογητικών ανά κατηγορία έκπτωσης (65+: αντίγραφο ταυτότητας, φοιτητές: φωτογραφία ακαδημαϊκής ταυτότητας, άνεργοι: επικαιροποιημένη βεβαίωση ανεργίας, καλλιτεχνικά σωματεία: αντίγραφο επικαιροποιημένης επαγγελματικής ταυτότητας, καλλιτεχνικές σχολές: αντίγραφο εκπαιδευτικής ταυτότητας), καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας. Η διαθεσιμότητα των εκπτωτικών εισιτηρίων είναι περιορισμένη και διατίθεται με σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των εκπτωτικών εισιτηρίων. Το ΕΦ λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας και προστασίας των δεδομένων και τηρεί όλες τις αρχές σύννομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, την ελληνική νομοθεσία, τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Κατά την έκδοση εισιτηρίων οι θεατές απαιτείται να αποδεχτούν τους όρους της σχετικής φόρμας συγκατάθεσης.