ΘΕΑΤΡΟ

Τιμοφέι Κουλιάμπιν

Ιφιγένεια η εν Αυλίδι

9-10 Σεπτεμβρίου | 21:00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Τιμοφέι Κουλιάμπιν, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Επίδαυρο, έρχεται για δύο μόνο παραστάσεις, στις 09 & 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της παράστασης που γέμισε το αργολικό θέατρο, συγκλόνισε το κοινό με τη δυναμική της.

Οι συναρπαστικές ερμηνείες των ηθοποιών σε συνδυασμό με τη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα επιβλητική, μεταφέροντας ένα έντονο αντιπολεμικό μήνυμα.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίου εδώ

Οι κριτικές του Τύπου

«Μάγεψε η παγκόσμια πρεμιέρα της παράστασης του Κουλιάμπιν στην Επίδαυρο»

in.gr, 06/07/2024

«Το ερμηνευτικό καστ ήταν θαυμάσιο. Ο Ρώσος σκηνοθέτης σεβάστηκε το αρχικό κείμενο του Ευριπίδη και “έβγαλε” από αυτό έναν θησαυρό αντιπολεμικής ουσίας. Έδωσε τα τελευταία λεπτά τη δική του ηχηρή απάντηση απέναντι στο παράλογο του πολέμου. Μία απάντηση που προσομοιάζει με κάθαρση»

News24/7, 08/07/24

«Μια διαμαρτυρία για τη βιομηχανία του πολέμου και την κανονικότητα που επιβάλλει. Το έργο σκηνοθετικά είναι άρτιο και δομημένο. Οι υπαινιγμοί ξεκάθαροι και οι συσχετισμοί προφανείς»

Documento, 08/07/2024

«H Ευστρατιάδου, με τέτοια αποφασιστικότητα, με τέτοια τεχνική αρτιότητα, με τέτοια θέρμη, παρουσιάζει μέσα σε λίγα λεπτά όλα τα αντικρουόμενα συναισθήματα που μαίνονται στην ψυχή της Ιφιγένειας»

Lifo, 09/07/2024

«Ένα αριστούργημα με μηνύματα. Η Ιφιγένεια εν Αυλίδι ζωντανεύει με δυναμική σκηνοθεσία και συγκλονιστικές ερμηνείες, κάνοντας την Επίδαυρο να θυμηθεί τις ένδοξες στιγμές της»

Anagnostis, 06/07/2024