Οικονομική μετακίνηση θεατών προς το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας

Λόγω της οικονομικής κρίσης και μετά από απαίτηση πολλών θεατών για οικονομικότερη μετάβαση προς το Αρχαίο Θεάτρου της Επιδαύρου, το Φεστιβάλ συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας!
 
Αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας για την τελευταία παραγωγή του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο (8 και 9/8: Θέατρο Δωματίου – Άντζελα Μπρούσκου: Βάκχες του Ευρυπίδη *), μπορείτε να τύχετε έκπτωσης 45% για τη μετάβασή σας στο Θέατρο με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, δηλαδή να πληρώσετε 10,00€ αντί για 19,00€:

Η έκπτωση ισχύει μόνο για αναχώρηση από Αθήνα και μόνο για κανονικά εισιτήρια και όχι για προσκλήσεις, ατέλειες και ομαδικές κρατήσεις.

 
Την έκπτωση δικαιούνται και όσοι επιδεικνύουν στα Ταμεία του ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στην Αθήνα εισιτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ με ονομαστική τιμή μεγαλύτερη των 0,00€, ήτοι 5,00€, 10,00€ κ.ο.κ. (συμπεριλαμβάνονται ΑΜΕΑ, Φοιτητικά, Ανεργίας, κλπ).
 
Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αναχωρούν από την Αθήνα, τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων: Κηφισού 100, τις ημέρες των παραστάσεων.
 
Ώρα αναχώρησης 17:00.
 
Διάρκεια διαδρομής 2 ώρες περίπου.
 
Επιστροφή από το Αρχαίο Θέατρο 15΄ μετά το τέλος της παράστασης προς την Αθήνα και τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό.
 
* Η παράσταση θα παρουσιαστεί στα Ελληνικά, με αγγλικούς υπέρτιτλους