Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, ανανεώνεται η θητεία της Κατερίνας Ευαγγελάτου ως Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Η θητεία της κ. Ευαγγελάτου θα είναι τριετής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. χαιρετίζει την ανανέωση της θητείας της διακεκριμένης σκηνοθέτιδας στη θέση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Οργανισμού και τής εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων που έχει θέσει για το Φεστιβάλ, έναν από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας.

«Η ανανέωση της θητείας της Κατερίνας Ευαγγελάτου στη θέση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου που έφερε εις πέρας με επιτυχία κατά την προηγούμενη τριετία και εκφράζουμε τη βεβαιότητά μας ότι, με τη συνδρομή όλης της ομάδας των εργαζομένων του Φεστιβάλ, θα διασφαλίσει την ομαλή συνέχεια και την ανάπτυξη αυτού του ιστορικού Οργανισμού. Οι γνώσεις, το ταλέντο αλλά και η εμπειρία της Κατερίνας Ευαγγελάτου στον ρόλο της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας συνοδοιπορούν με το όραμά μας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Φεστιβάλ στην εγχώρια και τη διεθνή κοινότητα, την εξαγωγή περισσότερων ελληνικών παραστάσεων στο εξωτερικό, την τόνωση της ελληνικής δημιουργίας και της θεατρικής γραφής, αλλά και την υλοποίηση σπουδαίων διεθνών συμπαραγωγών που θα ισχυροποιήσουν το αποτύπωμα του Φεστιβάλ στη διεθνή σκηνή».