Γιάννης Κακλέας

Σάμουελ Μπέκετ, Μερσιέ και Καμιέ

Οι δύο ήρωες του Μπέκετ προσπαθούν να δουν το αόρατο, να ακούσουν το ανήκουστο. Να μιλήσουν για να σιωπήσουν και το αντίστροφο. Ταξιδεύουν χωρίς να φτάνουν, πιστεύουν για να διαψευσθούν, εκκινούν για να επιστρέψουν. Μια αέναη περιπλάνηση. Ο Γιάννης Κακλέας στη νέα του παράσταση, διάρκειας 24 ωρών, συνθέτει μια μεταθεατρική εμπειρία-αγρύπνια όπου η διερώτηση για την πίστη και την αναζήτηση, για την ισχύ και την εξάρτηση, για την πραγματικότητα και τις αυταπάτες της στοιχειώνει τους θεατές και τους ερμηνευτές.
 
Κατά τη διάρκεια της παράστασης, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στο προαύλιο του θεάτρου θα στηθεί η «Κοινωνική Κουζίνα – Ο άλλος άνθρωπος» σε συνεργασία με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο που θα μοιράζει δωρεάν φαγητό στο κοινό. 

Διάρκεια 24 ώρες (Η παράσταση ξεκινάει στις 00.00 το βράδυ της Παρασκευής και τελειώνει στις 00.00 το βράδυ του Σαββάτου. Είναι 24 ώρες χωρίς διάλειμμα, αλλά οι θεατές μπορούν ελεύθερα να μπαινοβγαίνουν στο θέατρο, όποια ώρα και όσες φορές το επιθυμούν)

Πειραιώς 260

  • 29/06/2013 στις 00:00
Venue Map Image

MEDIA KIT / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προβολή Press Kit