Ένα μοναδικό διήμερο μουσικό φεστιβάλ με γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ανεξάρτητης ελληνικής Indie και alternative rock σκηνής διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και τη United We Fly στον βιομηχανικό χώρο Playground 260 στην Πειραιώς, στις 26 και 27 Ιουλίου.

Για δύο βραδιές ο ανοιχτός χώρος πίσω από την Πειραιώς 260 θα μεταμορφωθεί σε μουσική σκηνή και θα γεμίσει με φρέσκους ήχους και ανεπιτήδευτη δημιουργικότητα!

Το Indie Playground Festival, ξεκινάει την Τετάρτη 26 Ιουλίου με τους εκρηκτικούς “Godsleep”, που θα γεμίσουν τον χώρο με stoner και heavy rock ήχους. Θα ακολουθήσει η Αθηναϊκή neo-psyche rock μπάντα “The Steams” καθώς και το “Παιδί Τραύμα”, που με νέο υλικό από το άλμπουμ του “Μέινστριμ”, θα μας διηγηθεί pop-rock μουσικές ιστορίες αθηναϊκής καθημερινότητας.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, οι ψυχεδελικοί “Dury Dava” θα μας κάνουν να χορέψουμε με krautrock και ανατολίτικους ρυθμούς, ενώ θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε live στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια τον Γιώργο Καρρά, θρυλικό συνθέτη από τις Τρύπες και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ροκ, που θα παρουσιάσει το τελευταίο album του “Ασκήσεις Απλότητας”. Η συναυλιακή βραδιά κορυφώνεται με την ιστορική μπάντα του αθηναϊκού underground “Lost Bodies”, που θα μιξάρουν με τον πλέον κλασσικό τρόπο τους διαφορετικά είδη της ροκ με στοιχεία πρόζας και κοινωνικής σάτιρας.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

26/07

Παιδί Τραύμα

The Steams

Godsleep

27/07

Lost Bodies

Γιώργος Καρράς

Dury Dava

Εισιτήρια:

10€/ ημέρα & 16€/διήμερο

viva.gr/ aefestival.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Είσοδος για το κοινό από Σπύρου Πολυκράτη 6, (κάθετος δρόμος στην Πειραιώς μετά την είσοδο της Πειραιώς 260).