Φέτος πάμε και ξαναπάμε Επίδαυρο (τα είπαμε αυτά!) και γι’ αυτό το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου διευκολύνει όσο περισσότερο μπορεί το θεατρόφιλο κοινό που έχει την ευχέρεια να μεταβεί προς και από την Επίδαυρο (Αρχαίο Θέατρο και Μικρό Θέατρο) με κόστος ιδιαίτερα χαμηλό.

Το προσεχές διήμερο, 22 & 23 Ιουλίου, άλλωστε, αναμένεται να είναι ένα από τα πλέον συναρπαστικά του φετινού φεστιβαλικού καλοκαιριού, καθώς στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου θα παρουσιαστεί ο Αγαμέμνονας του Αισχύλου υπό τις οδηγίες του πρωτοπόρου Γερμανού σκηνοθέτη, Ούλριχ Ράσε. Τις ίδιες μέρες, το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου θα φιλοξενήσει μία από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Μενάνδρου, τους Επιτρέποντες, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Η μετάβαση κοινού στην Επίδαυρο με πούλμαν θα συνεχιστεί και τα δυο επόμενα φεστιβαλικά διήμερα μόνο για το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, όπου και θα παρουσιαστούν το ΤΟΥΡΝΕ του Ευριπίδη Λασκαρίδη (29-30/7) και ο Φάκελος Βάνκαου σε σκηνοθεσία Σύλλα Τζουμέρκα (5-6/8).

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

  • Οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου έχουν την ευχέρεια να αγοράσουν μέσω της έκδοσης του εισιτηρίου της παράστασης και εισιτήριο μετακίνησής τους στην προνομιακή τιμή των 13,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

  • Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου.

  • Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το σημείο αναχώρησης είναι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα  στις 17:00. Η επιστροφή θα γίνει στο ίδιο σημείο μετά το τέλος των παραστάσεων.

 

Αγορά εισιτηρίων: aefestival.gr, viva.gr & public.gr