Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, μετά από μία μακρά περίοδο που στερηθήκαμε τις Τέχνες,  καλωσορίζει το κοινό στις παραστάσεις του προσφέροντας μετακίνηση με πούλμαν προς τους χώρους των παραστάσεών του. Επαναφέροντας αυτήν την παροχή, που εξυπηρέτησε πλήθος θεατών τα προηγούμενα χρόνια, το Φεστιβάλ θέλει να διευκολύνει το κοινό να έρθει πιο κοντά στις παραστάσεις που προτιμά και να απολαύσει το φετινό πρόγραμμα.

Τα πρώτα πούλμαν ξεκίνησαν την Τετάρτη 16 Ιουνίου, προς την Πειραιώς 260. Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις της Πειραιώς 260, μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το πούλμαν του Φεστιβάλ, που θα αναχωρεί την ημέρα κάθε παράστασης στις 20:00 από το Σύνταγμα, μπροστά από την είσοδο του Μετρό στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Μετά τη λήξη της παράστασης, τα πούλμαν θα αναχωρούν από την Πειραιώς 260 προς το ίδιο σημείο.

Η είσοδος στα λεωφορεία θα είναι δυνατή από τις 19:30 και θα γίνεται απαραιτήτως με δελτία μετακίνησης, με δήλωση των στοιχείων του κάθε θεατή, όπως προβλέπεται από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όσοι θεατές που ήδη έχουν αγοράσει εισιτήριο, αλλά και όσοι θα αγοράσουν από τώρα και στο εξής, μπορούν να προμηθεύονται τα απαραίτητα δελτία μετακίνησης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, χρησιμοποιώντας το barcode του εισιτηρίου τους και μέσω ηλεκτρονικής αγοράς (tickets.aefestival.gr, ticketservices.gr), τηλεφωνικής αγοράς (2107234567) και από τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39).

Παράλληλα, ξεκίνησε και η δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν προς και από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και τη Μικρή Επίδαυρο, σε πολύ χαμηλή τιμή. Οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν (με τον ίδιο τρόπο) εισιτήριο για τη μετακίνησή τους προς και από το θέατρο, στην τιμή των 10€. Η αγορά εισιτηρίων θα μπορεί να γίνεται μέχρι τις 14:30 της προηγούμενης ημέρας κάθε παράστασης. Η αναχώρηση θα γίνεται τις ημέρες των παραστάσεων από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος, στις 17:00 και το πούλμαν θα επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά το τέλος των παραστάσεων.

Το πούλμαν για την Πειραιώς 260 θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους θεατές για όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, θα υπάρχουν πούλμαν για όλες τις παραστάσεις του καλοκαιριού, που θα ξεκινήσουν στις 25-26 Ιουνίου, με τη συναυλία του Πέτρου Κλαμπάνη Tora Collective.

Για το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το πούλμαν θα εξυπηρετήσει τις παραστάσεις:

9-11 Ιουλίου: Αργυρώ Χιώτη, Βάτραχοι

23-25 Ιουλίου: Μιχαήλ Μαρμαρινός, ΙΧΝΕΥΤΑΙ

3-5 Σεπτεμβρίου: Schaubϋhne – Thomas Ostermeier, ödipus / οιδίποδας της Maja Zade

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ / ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αγορά 10€ με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου, μέχρι τις 14:30 της προηγούμενης ημέρας κάθε παράστασης, εδώ  

Αναχώρηση στις 17:00 από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (είσοδος μετρό) στο Σύνταγμα.

Μέγιστος αριθμός ατόμων στο πούλμαν: 70 άτομα (max 85% πληρότητα σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς)


ΔΕΛΤΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260

Με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου, μέχρι τις 18:00 την ημέρα της παράστασης, εδώ

Αναχώρηση στις 20:00 από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (είσοδος μετρό) στο Σύνταγμα.

Μέγιστος αριθμός ατόμων στο πούλμαν: 70 άτομα (max 85% πληρότητα σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς)


ΣΗΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ηλεκτρονικά: tickets.aefestival.gr, ticketservices.gr, τηλεφωνικής αγοράς (2107234 567) και από τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39).