Θάνος Μικρούτσικος (2015)
Η μνήμη όταν επιστρέφει εκδικείται
«Τραγούδια με αίμα. Τραγούδια από πέτρα. Τραγούδια για το όνειρο που πάντα θα κυνηγάμε. Τραγούδια για να ξορκίσουμε τους εφιάλτες, που και τότε και τώρα μας περικυκλώνουν.»
Με το παραπάνω σκεπτικό έγινε η επιλογή των τραγουδιών από τον συνθέτη. Ένας συνδυασμός από τραγούδια της αθωότητας και της μνήμης μας. «Ένας λαός που έχει μνήμη μπορεί να έχει μέλλον» λέει ο Θάνος Μικρούτσικος. «Νιώθω την ανάγκη να μιλήσω με αυτό τον τρόπο τώρα. Να ξαναμαζέψω τα πολύτιμα και να τα δείξω στον κόσμο, ιδίως στους νεότερους, για να μάθουν τι κληρονομούν.»
Σχετικές Εκδηλώσεις
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
- 24/07/2015 στις 21:30
όλες οι εκδηλώσεις
Όπερα | Μουσική | Θέατρο | Subset | grape | Χορός | Εκπαίδευση | Αναβίωση | Περφόρμανς | Σύγχρονη μουσική | Κύκλος Contemporary Ancients | Πρεμιέρα
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | Πειραιώς 260 | Ωδείο Ηρώδου Αττικού | Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν - Φρυνίχου | Ωδείον Αθηνών | Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θηβών | Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" Πειραιώς 254 Ταύρος
όλοι οι χώροι