Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, αλλά και με ένα βαθύ αίσθημα χαράς, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρόγραμμά του για το 2021 την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Χάρη στον πληθωρικό προγραμματισμό του, που έφερε το κοινό ξανά σε επαφή με τη μαγεία του ζωντανού θεάματος και την αφρόκρεμα της παγκόσμιας καλλιτεχνικής δημιουργίας, το Φεστιβάλ ήταν ανοιχτό στους θεατές για 19 ολόκληρες εβδομάδες, χαρίζοντάς τους ανεπανάληπτες στιγμές.

Παρά τις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία στον αρχικό σχεδιασμό του, το Φεστιβάλ κατάφερε να παρουσιάσει ζωντανά 82 παραγωγές σε περισσότερους από 145.000 θεατές, με τη συμμετοχή πάνω από 1500 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Και επειδή οι αριθμοί σπανίως μεταφέρουν το συναίσθημα, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι για εμάς κάθε μία από τις παραγωγές του φετινού Φεστιβάλ αποτέλεσε και μία ανεπανάληπτη εμπειρία, μια μοναδική ευκαιρία σύνδεσης των καλλιτεχνών μεταξύ τους, αλλά και των καλλιτεχνών με το κοινό.

Με την αμέριστη βοήθεια όλων των ανθρώπων του Φεστιβάλ, η φετινή, εκτεταμένης διάρκειας και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας διοργάνωση μπόρεσε να πραγματοποιηθεί, ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα προστασίας των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων.

Μετά από 131 φεστιβαλικές ημέρες, σας αποχαιρετάμε με μια μικρή φωτογραφική ανασκόπηση.

Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικός απολογισμός για το φετινό μας πρόγραμμα.

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ για  τις χειμερινές δράσεις του Open Plan!

Σας ευχαριστουμε για την ενθουσιώδη συμμετοχή!

H ομάδα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου