Μουσική τεχνολογία & Παράσταση για καλλιτέχνες και το ευρύ κοινό

18 Ιουλίου 2018
Πειραιώς 260 (χώρος Β)
12.00 πμ – 16.00 μμ

Στα πλαίσια του project Rage Park που παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι με τον συνθέτη Σταύρο Γασπαράτο πάνω στις τεχνικές σύνθεσης και μουσικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στην παράσταση.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε μουσικούς, καλλιτέχνες όλων των τεχνών αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για την χρήση της τεχνολογίας στην τέχνη γενικά.
Δεν είναι απαραίτητη η γνώση μουσικής ή χορού.

Δηλώσεις συμμετοχής: seminars@greekfestival.gr
Καταληκτική ημερομηνία: 16 Ιουλίου 2018
Οι δηλώσεις πρέπει να περιλαμβάνουν τον τίτλο του σεμιναρίου, το ονοματεπώνυμό σας, και εάν είστε καλλιτέχνης ή όχι.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Ο Σταύρος Γασπαράτος είναι συνθέτης και sound artist. Εκτός από τα προσωπικά του έργα συνθέτει μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο και τον χορό.
Από το 2000 έχει συνθέσει μουσική για πάνω από 100 παραγωγές, συνεργαζόμενος με πολύ σημαντικούς Έλληνες και ξένους δημιουργούς και φορείς (Εθνικό Θέατρο, Φεστιβάλ Αθηνών, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Φεστιβάλ Επιδαύρου, Μέγαρο Μουσικής, Εθνική Λυρική Σκηνή, Θέατρο του Νέου Κόσμου Ryerson Theatre School – Toronto, Mime Festival – London, Dock 11, Ballhaus NS – Berlin, De Wagg – Amsterdam, Macau C.C. – China, Paris Villette, EMPAC – N.Y., Dallas Opera , BAM – New York Onassis CC NY, The Watermill Center – NY, The Glass House – NY, Documenta14 – Kassel, Remai Modern, Canada κ.α.)