Νίκος Πορτοκάλογλου – 40 χρόνια
Εφ’ όλης της ύλης

Άνοιξε η προπώληση για τη νέα ημερομηνία (3 Αυγούστου) της συναυλίας του Νίκου Πορτοκάλογλου "40 χρόνια - Εφ’ όλης της ύλης" που αναβλήθηκε λόγω βροχής.

Λόγω της έξαρσης της πανδημίας Covid-19 και κατόπιν ισχυρής ιατρικής σύστασης, ο Διονύσης Σαββόπουλος δε θα μπορέσει να συμμετάσχει  στις δοκιμές, την προετοιμασία και τις συναυλίες του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο.  

Η καλλιτεχνική πορεία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού από το 1982 έως σήμερα, μέσα από τα σημαντικότερα τραγούδια του, με αφετηρία την εμφάνισή του ως ιδρυτικό μέλος των Φατμέ το 1982 έως και τη σημερινή του ενεργή παρουσία και προσφορά στη μουσική δημιουργία: 40 συναπτά έτη δημιουργίας και τραγουδοποιίας, σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες και αξιοσημείωτη συμβολή στο πολιτιστικό έργο της χώρας μέσα από τη δισκογραφία του.

Η συναυλία θα παρουσιάσει «εφ’ όλης της ύλης» τα σημαντικότερα τραγούδια από την δισκογραφία του Νίκου Πορτοκάλογλου, με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά. Μια επετειακή συναυλία - γιορτή γι’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνοδοιπόρους και μη, από τους Φατμέ στο Μουσικό κουτί!