Η Mastercard σε προσκαλεί για άλλη μία χρονιά στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές παραστάσεις και αξέχαστες ερμηνείες.

Αγόρασε τώρα τα εισιτήριά σου online στο Viva ή στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ, με τη Mastercard® κάρτα σου, και διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις για επόμενες παραστάσεις.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από 29 Μαΐου έως 30 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες στους Όρους & Προϋποθέσεις.

Τη φετινή χρονιά, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου εγκαινιάζει το grape Greek Agora of Performance, μία πλατφόρμα μέσω της οποίας Έλληνες και Ελληνίδες δημιουργοί του Χορού και του Θεάτρου έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα έργα τους σε εκπροσώπους διεθνών πολιτιστικών φορέων του εξωτερικού.

H Mastercard αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας, που φιλοδοξεί να αναδείξει θέματα που αγγίζουν την LGBTQIA+ κοινότητα, τη γυναίκα, το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα, και να φέρει καλλιτεχνική υπογραφή με τη ματιά της ελληνικής πραγματικότητας, με στόχο τη διεθνή εξωστρέφεια.

Η στήριξη σε αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς και το βραβείο κοινού που θα δοθεί από τη Mastercard, για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην παράσταση του grape που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, βάσει ψηφοφορίας, αναδεικνύουν τη σημασία της προώθησης της τέχνης και του πολιτισμού που αγκαλιάζουν τις αξίες της συμπερίληψης και της ισότητας.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΕΔΩ