Η Πάροδος, το διακαλλιτεχνικό ερευνητικό πρόγραμμα που εγκαινιάστηκε πέρυσι με στόχο την ανανεωτική προσέγγιση στη δραματουργία του Αρχαίου Δράματος, επιστρέφει το καλοκαίρι του 2022, με αφετηρία την Αντιγόνη του Σοφοκλή. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου διοργανώνει ένα Ερευνητικό Πρόγραμμα με πρακτικό χαρακτήρα στην Αθήνα και τη Μικρή Επίδαυρο, επιθυμώντας να δώσει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες*ιδες από διαφορετικά πεδία να προχωρήσουν υπό ιδανικές συνθήκες την έρευνά τους in situ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους*ες καλλιτέχνες*ιδες (ηθοποιούς, θεατρολόγους, σκηνοθέτες*ιδες, χορευτές*ριες) που έχουν ολοκληρώσει τις καλλιτεχνικές σπουδές τους στην υποκριτική, τη θεατρολογία, τη σκηνοθεσία θεάτρου, τον χορό ή/και τη χορογραφία, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, τα τελευταία 6 χρόνια (2016-2022).

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου προσκαλεί νέους ηθοποιούς, θεατρολόγους, σκηνοθέτες*ιδες και χορευτές*ριες να υποβάλουν τις προτάσεις τους από τις 13 Απριλίου έως και τις 29 Απριλίου 2022 στις 15:00 το μεσημέρι.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ